Tel Örgü Çit Çekilen Yerler

Tel Örgü Çit Çekilen Yerler

Tel Örgü Çit Çekilen Yerler

Tel örgü çit çekilen yerler  genellikle alan belirlemede ve çevre güvenliğinde kullanılmaktadır.Gerkli alanların çevrilmesinde buraların güvenliğini sağlanmasında tel örgü çit çekilir. Tel örgü yapısal olarak duarlardan veya diğer çevirmelerden daha hesaplı olduğu için genellikle ilk tercih edilen odur. Tel çit sayesinde uzun süre muhafaza edilecek yerler her türlü tehlikeden korunur. Bursa tel örgü sayesinde huzur dolu bir gelecek sağlanırken bunların yılda bir iki defa bakımı olması gerekiyor. Bursa tel çit çekilen yerlerde sürekli tellerin paslanıp paslanmadığı kontrol edilmelidir.
Alibeyköy'de sokakta uyuşturucu satan kişi, mahalledeki bir grup tarafından yakalandı. Torbacı olduğu öne sürülen kişi, etek tel örgü çit çekilen yerler giydirildikten sonra dövülerek sokakta dolaştırıldı.
Olay önceki gün meydana geldi. İddiaya göre Alibeyköy'de sokakta uyuşturucu satan bir kişi, mahalledeki bir grup tarafından yakalandı. Polise haber vermelerine rağmen ilgilenilmediğini öne süren grup, "torbacı" olduğunu öne sürdükleri kişiye etek giydirdi. 30 yaşlarındaki şüpheli, 5-6 kişilik grup tarafından sokakta dövüle dövüle Bursa tel örgü dolaştırıldı. Grup üyeleri o anları da cep telefonuyla kaydetti. TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da dün final heyecanı vardı. Finale Adem ve Ogeday kalırken şampiyon Ogeday oldu. Programın yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın müstakbel eşi Şeyma Subaşı da fotoğraf paylaşıp asıl şampiyonun Acun olduğunu söyledi.
Konya'da çeşitli suçlardan aranan Suriyelilere yönelik yapılan şafak operasyonunda 80 kişi gözaltına alındı.
Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı 100 polis, çeşitli suçlardan aranması bulunan, çeşitli suçlara karışan ve kimliğini ibraz Bursa tel çit edemeyen Suriyelilere yönelik şafak operasyonu gerçekleştirdi. Çevik Kuvvet ekiplerinin de destek verdiği, Merkez Meram ve Karatay ilçelerinde bulunan 10 adrese yönelik gerçekleştirilen operasyonda 80 kişi gözaltına alındı. Bazı Suriyelilerin yıkılmış binalarda kaldığı görülürken, evlerde yapılan aramalarda çok sayıda pala, döner bıçağı ve suç aleti ele geçirildi. Gözaltına alınanlar otobüslerle Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bursa Tel Örgü Fiyat Listesi

Tel Örgü ve Tel Çit Arasındaki Fark

Bursa Panel Çit Tel Örgü