Tel Örgü ve Tel Çit Arasındaki Fark

Tel Örgü ve Tel Çit Arasındaki Fark

Tel örgü ve tel çit arasındaki fark birinin örülü tellerden meyadana gelmesi, diğerinin ise tel örgüyü alan çevirmede vaya başka biri yerlyerin çevirmesinde kullanarak onu diğer ayaklarla birleştirerek tam bir koruma sağlama haline getirmektidr. Aslında ana kaynak tel örgü dür. Tel örgüler kullanılıp çevre sağlıına faydaları olunca tel çit oluyorlar. Bursa tel örgü bunu yaparken az yada çok tel örgü gideceğini bilmektedir. Bursa tel çit çekilirkende böye bir hassas durumdan geçirilmesi gerekirdi. Tel örgü ve tel çit arasındaki fark belki başkaların tarafından bilinmez ama genel anlamda tel örgü ham maddeyi tel çit ise hazırlanmış kullahnıma hazır maddeyi akla getirmektedir.
Bursa'da  tel örgü çekenler  uyuşturucu madde kullanan genç, vatandaşların şaşkın bakışları arasında yere kapaklandı. O anları vatandaşlara kameraya aldı.
Dün gece saat 23:00 sularında Bursa'nın Osmangazi ilçesi Ankara yolunda meydana gelen olayda, sentetik uyuşturucu madde kullanan genç, vatandaşların bakışları arasında komaya girerek yere yığıldı. Genci gören vatandaşlar, durumu polis ve Bursa tel örgü sağlık ekiplerine bildirirken, bir alışveriş merkezinde çalışan güvenlik görevlisi, gencin yüzüne ve başına su dökerek uzun süre ayıltmaya çalıştı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi, baygın haldeki gence müdahale ederken, polis ekipleri de soruşturma başlattı. Üniversite eğitimini yarıda bırakıp Kırklareli'nin Babaeski ilçesine giden ve hayatını oradaki çöplükte yaşayan 50'den fazla köpeğe adayan Gökçer Korkmaz isimli yarışmacı, daha sonra Babaeski Belediyesi'nde iş Bursa tel çit buldu. Babaeski Belediyesi'nin verdiği destek sayesinde orada yaşanan üzücü durumun azaldığını dile getiren Gökçer, kurtaramadığı 'Yalnız Oğlan' isimli köpeğin hikayesini de anlattı. Zaman zaman konuşmakta zorlu çeken Korkmaz, "Çöplükte beni çok etkiyen bir şey oldu. 'Yalnız Oğlan' ismini taktığım bir köpek uyuz hastasıydı. İnsanlar hor gördüğü için uyuz köpekler, insandan da hayvandan da kaçar. Her gün onu yakalamaya çalışıyordum. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bursa Tel Örgü Fiyat Listesi

Bursa Panel Çit Tel Örgü