Bursa Tel Örgü Çit Sistemleri

Bursa Tel Örgü Çit Sistemleri

Bursa Tel Örgü Çit Sistemleri

Bursa tel örgü çit sistemleri konusunda bilgi sahibi olmak isteyen varsa yapılacak ilk işte kendsine anlatılacaktrı. Kaliteli bir tel örgü iççiliğinde firmaların büyük katkısı vardır. Bursa tel örgü sistemleri olarak yılda üretilen tel örgü metre karesi olarak ülkenin en çok üreteni konumundayız. Bu sistemler üretilirken yapalacak belirli hizmetleri göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bursa tel çit firmmaları bu yarışta kendilerine bir pay kapabilmek için doğru bir yol izliyorlar.Tel örgü çit sistemleri alan ve çevre korumada veye tehlike arz edecek yerlerin korunmasında bir ön önlem olarak görülmektedir.
Bursa Tel örgü sınırlarında Kars'ın Kağızman ilçesinde Aras Nehri kenarında görülen engerek yılanları, köylülerin korkulu rüyası haline geldi.
Zehirli bir tür olan ve ilçeden geçen Aras Nehri'nin Karakurt-Kağızman arasında görülen engerek yılanları, köylüleri tedirgin ediyor. İlçeye bağlı tel çit Değirmendere köyünde görülen üç engerek yılanından biri bir süre önce köpekler tarafından öldürüldü. Köylüler yetkililerden bu yılanlara karşı tedbir almasını istedi.
Bursa tel çit çekilen Değirmendere köyü sakinlerinden Fahrettin Sağın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aras Nehri kenarında bulunan bahçesini suladığı sırada engerek yılanı gördüğünü söyledi. Sağın, "Çok büyük olduğu için kaçmaya başladı. Yaklaşık 3 metre vardı. Köpekler onu görünce saldırmaya başladı, bir kısmını parçaladılar." dedi. Dev yılan yüzünden uykularının kaçtığını dile getiren Sağın, zehirli olması nedeniyle Bursa tel örgü firmaları bu yılanların bölgeden uzaklaştırılması için yetkililerden yardım istediklerini ifade etti. Sağın, "Yılanın evlere girip çocukları zehirlemesinden kokuyoruz. Yılanlardan Bursa tel çit firmaları korkan bazı köylüler gündüzleri dışarıya çıkmıyor." şeklinde konuştu. Köy muhtarı Muhsin Boztaş da Fahrettin Sağın yılanı gördüğünde olay yerinde olduğunu belirterek, korkusunu dile getirdi. Boztaş, "Tarla sularken Fahrettin Sağın'ın 'Kaç, koca bir yılan sana doğru geliyor' diye bağırması üzerine hemen ağaca tırmandım." dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bursa Tel Örgü Fiyat Listesi

Tel Örgü ve Tel Çit Arasındaki Fark

Bursa Panel Çit Tel Örgü