Bursa Paslı Tel Örgü Nasıl Değiştirilir?

Bursa Paslı Tel Örgü Nasıl Değiştirilir?

Bursa Paslı Tel Örgü Nasıl Değiştirilir?

Bursa paslı tel örgü nasıl değiştirilir? Bu paslı tel örgüler hakkında biraz bilği sahibi olmak gerekecektir. Paslı tel örgüler genellikle zamana karşı yaşlanarak yıllarca yağan yağmur, kar ve güneşten etkilenerek korozyona uğraması sonucu paslanırlar. Bursa tel örgü uçun de bu böyledir, Çünkü tel örgülerin kaderi böyledir. Bursa tel çit firmaları sayesinde yeni teknikler ve fabrikasyon sayesinde artık tel örgü çitler zamana karşı daha dayanaıla ve paslanmaz olarak imal edilmektedirler.
G.Saray'ın prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı futbolcu Maicon'un uçakla İstanbul'a gelmesi bekleniyordu ama yıldız Bursa paslı tel örgü nasıl değiştirilir? futbolcunun uçakla İstanbul yerine G.Saray'ın teklifi için menajerinin yarına gitti ortaya çıktı.
Maicon transferinde sözleşme detayları ortaya çıktı. Galatasaray'ın her konuda anlaştığı ve işi imzaya kalan Brezilyalı futbolcu dün menajeriyle bir araya gelmek üzere Sao Paulo'dan Rio de Janeiro'ya gitti. Rio'da Carlos Leite ile, Bursa tel örgü  masanın üzerine koydukları Galatasaray ile yapılacak anlaşmayı görüşen 28 yaşındaki futbolcu, "Menajerimle sözleşmedeki son detayları ayarlıyoruz" mesajı paylaştı. Brezilya'dan sarı-kırmızılıların yapacağı ödeme planına dair de bilgiler geldi.
Buna göre bonservis 7+1 milyon Euro olacak. Galatasaray bu paranın 3.5 milyon Euro'sunu peşin ödeyecek, geri kalan kısım ise taksitlere bölünecek. Oyuncu 5 yıllık Bursa tel çit imza atacak. Sao Paulo Futbol Direktörü Vinicius Pinotti, futbolcunun kendisine Avrupa'da oynamak istediğini ilettiğini, bunun üzerine Galatasaray'ın teklifini kabul ederek önünü açtıklarını belirtti. Öte yandan Brezilya'da bazı siteler oyuncunun transferinin sadece sağlık kontrolüne kaldığını, pazar gününe kadar imzayı atmış olması beklenen futbolcunun hafta başında Türkiye'ye geleceğini yazdı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bursa Tel Örgü Fiyat Listesi

Tel Örgü ve Tel Çit Arasındaki Fark

Bursa Panel Çit Tel Örgü