Bursa Tel Örgü Sistemleri

Bursa Tel Örgü Sistemleri

 Bursa Tel Örgü Sistemleri

Uzun yıllardan beri Bursa tel örgü çit sistemleri sektöründe hizmet veren, bariyer ve tel çit uygulamalarında çığır açan Bayar Tel, Tel çit firmaları arasında verdiği kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı ile özel bir yere sahiptir. Tel çit fiyatları ve tel çit modelleri konusunda pek çok seçenek sunan ve müşteri odaklı çözümler üreten firmamız, kaliteden ödün vermeden, ekonomik fiyatlara tel çit uygulamaları gerçekleştirmektedir.
Farklı olarak birçok ismi bulunan tel örgü ve çit sistemleri piyasada helezon tel ve kafes tel olarak da bilinmektedir. Fense telleri istekler ve üretim olarak aralık boyu ve göz aralığı dediğimiz şekillere göre üretilmektedir, Bursa tel örgü sistemleri piyasada en çok pvc kaplama ve galvanizli olarak üretilen kafes telleri firmamız tarafından uygulamalarını özenle yapmaktadır, kafes teli uygulamalarını profesyonel ve uzman ekiplerimizle yapmaktayız.

Örgü Teli Çit Sistemleri Kilit Parke Taşları Bursa

Uzun yıllar her türlü doğa şartlarına ve ağır yüke dayanan beton kilit parke taşlarının sağlamlığı ve uzun ömürlü oluşu artık herkes tarafından bilinmektedir. Beton parke kilit taşları ve dekoratif taşlar %5’ten daha az bir emiciliğe sahip olduğu için asfalt ve diğer kaplama malzemelerinden oldukça uzun ömürlüdür. Bu sayede malzemenin ömrüne ve görüntüsüne en çok zarar veren tuzlar ve kimyasal maddelerin zararlı etkileri en aza indirgenmektedir. Ayrıca Zemin kaplama malzemelerinin ömrü, yüzey aşınma mukavemetine bağlıdır.
Şekil ve renk çeşitliliği, estetik yönünden diğer alternatif kaplama malzemelerine göre üstünlük sağlar. Beton altyapı elemanlarının inşaat ve peyzaj mimarisindeki uygulama alanları o kadar çeşitlidir ki kullanıcı hayal gücünü kullanarak daha önce bilinen döşeme şekillerinin ve uygulama alanlarının dışında yepyeni uygulamalar yaratabilir.
  • Beton parke ve bordür taşları, doğayla iç içe ve çevreye duyarlı ürünlerdir.
  • Her türlü açık ya da kapalı alan çevre düzenlemesinde uygulanabilir.
  • Şehir geçişlerinde bile kullanılabilen Kilitli Parke taş genel olarak yol, meydan ve park yeri alanlarında ağır taşıtların geçtiği trafiğe açık yollarda kullanılabilir. 
http://www.bursatelorgucitkilittasi.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bursa Tel Örgü Fiyat Listesi

Tel Örgü ve Tel Çit Arasındaki Fark

Bursa Panel Çit Tel Örgü